Erasmus+ Programı - Veteriner Konsorsiyum Personel Hareketliliği 2022 Sözleşme Dönemi Başvuru Sonuçları

ERASMUS+ PROGRAMI  (2021-2027)
VETERİNER KONSORSİYUM
PERSONEL HAREKETLİLİĞİ
2022 SÖZLEŞME DÖNEMİ BAŞVURU SONUÇLARI

Erasmus+ Programı (2021-2027) kapsamında, 2022 Sözleşme Dönemi dâhilinde, 27.10.2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi kaydıyla, Veteriner Konsorsiyum Personel Hareketliliği faaliyetlerinden yararlanabilmek amacıyla, Üniversitemiz web sitesinde yayımlanan çağrıya 5 – 19 Haziran 2023 tarihleri arasında başvuru yapmış üniversitemiz personeli, ilgili başvuru ilanında yayımlanan puanlama cetveli esas alınarak değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Rektörlük onayı ile oluşturulmuş olan Erasmus+ Personel Değerlendirme Komisyonu’nca gerçekleştirilen değerlendirme neticesinde, ASIL katılımcı adayı olarak programdan hibeli yararlanmaya hak kazanan adaylar belirlenmiştir.

Hak kazanan ASIL adaylar ile bundan sonraki süreçler için e-posta ile iletişime geçilecektir.

Başvuru sonuçlarına aşağıda verilen linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Personel Ders Verme Hareketliliği Sonuçları

Personel Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları