Erasmus+ 2014-15 Staj Hareketliliği Ön Değerlendirme

Erasmus+ Programı Öğrenci Staj Hareketliliği 2014-2015 başvuruları 20 Şubat 2015 tarihinde sona ermiş ve tüm başvurular ön değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Gerekli bilgi ve açıklamalarla birlikte tüm başvuruları içeren listeye ulaşmak için tıklayınız.

Kesin sonuçlar açıklanmadan önce her başvuru sahibinin eşit şekilde yabancı dil seviyesinin belirlenebilmesi için yabancı dil sınavı yapılacaktır. Yabancı dil yeterliliğinin, staj faaliyetinin verimli gerçekleşmesinde önemli rol oynaması nedeniyle baraj uygulaması olacaktır. Buna göre sadece yabancı dil sınavından 55 puan ve üzeri alanlar nihai değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Sınav ile ilgili bilgi aşağıda verilmiştir ve sınava başvurusu "uygun" olarak belirtilen tüm adayların katılması zorunludur.

Yabancı Dil Sınav sonuçları alındıktan sonra da, “ön lisans-lisans” ve “lisansüstü” öğrenciler için ayrı kota belirlenerek, nihai değerlendirme yapılacaktır.

Kesin sonuçlar, toplam Erasmus puanlarıyla beraber asıl ve yedek adayları içerecek şekilde web sitesinde yayımlanacaktır.

Sınav Tarihi: 4 Mart 2015 Çarşamba

Sınav Saati: 14:00

Sınav Yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu (106 ve 107 nolu derslikler)

Sınav Düzeyi: European Language Portfolio - B1

Not: Nihai değerlendirme sırasında, toplam kontenjan da göz önünde bulundurularak, her bir bölüm/programa ayrılan kontenjan aynı oranda belirlenecek olup, başvurusu bulunmayan bölüm/programların kontenjanlarını, yararlanıcı konu alanı çeşitliliğini sağlamak için, farklı bölüm/programa aktararak kullanma hakkı Komisyon’da saklıdır.

İLETİŞİM ve BİLGİ

Adres: Muğla S. K. Üniversitesi