2017-2018 Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları

ERASMUS+ PROGRAMI - PERSONEL HAREKETLİLİĞİ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞVURU SONUÇLARI

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Erasmus+ Programı kapsamında Personel Hareketliliği faaliyetlerinden (Ders Verme Hareketliliği ve Eğitim Alma Hareketliliği) yararlanabilmek amacıyla, Üniversitemiz web sitesinde yayımlanan ilanlara başvuru yapmış Üniversitemiz personeli, ilanlarda yayımlanan puanlama cetvelleri esas alınarak değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Rektörlük onayı ile oluşturulmuş olan Erasmus+ Personel Seçim Komisyonu’nca gerçekleştirilen değerlendirme neticesinde, ASIL hibe yararlanıcısı olarak programdan yararlanmaya hak kazanan adaylar, YEDEK hibe yararlanıcısı olarak programdan yararlanmaya hak kazanan adaylar, HİBESİZ olarak hareketlilikten faydalanabilecek adaylar belirlenmiştir.

YEDEK hibe yararlanıcısı adaylar, ASIL hibe yararlanıcısı adaylar arasından feragat edenler bulunması durumunda sırasıyla ancak bölüm kontenjan sınırlaması dikkate alınarak değerlendirilecektir.

Seçim sonuçlarına itiraz etmek isteyenler, bu ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 3 iş günü içinde dilekçe ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvuru yapabilirler.

Hak kazanan ASIL hibe yararlanıcısı adaylar ile bundan sonraki süreçler için e-posta ile iletişime geçilecektir.

Erasmus+ Programı dahilinde Üniversitemize tahsis edilen bütçe, nihai olarak Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonu dahilinde yönetildiğinden, proje kapsamında oluşabilecek hibe kullanımı değişiklikleri uygulamaya yansıtılacaktır.

Başvuru sonuçlarına aşağıda verilen linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

2017-2018 Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2017-2018 Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Sonuçları

 

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Son Güncelleme Tarihi : 22.11.2017 13:32:03 Okunma Sayısı : 4701

Son Duyurular