Milas Veteriner Fakültesi - Erasmus Bilgilendirme Toplantısı

12 Aralık 2023 tarihinde MSKÜ Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Birliği Topluluğu tarafından "Erasmus Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi. Milas Veteriner Fakültesi'nde düzenlenen etkinliğe Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Reşat Ünal ve koordinatörlük yetkililerimizden Öğr. Gör. Ahu Erik katılım gösterdi.

Koordinatörlük yetkililerimiz katılımcılara Erasmus+ öğrenci ve personel hareketliliklerinin süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca gerçekleştirdikleri sunumda Milas Veteriner Fakültesi özelinde yürütülen Erasmus+ Programı Veteriner Konsorsiyum hareketliliği hakkında paylaşımlarda bulundular.

Bunun yanında etkinliğe eski Erasmus+ katılımcıları da bireysel deneyimlerini aktardıkları sunumlarla katılım gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi : 13.12.2023 16:06 Okunma Sayısı : 345